Naše služby

Kamenné lavičky se vrátí po vojenském nástupu

Kamenné lavičky, známé jako „hranický Stonehenge,“ se na Masarykovo náměstí vrátí po slavnostním nástupu armády, který proběhne 17. června. Půjde o nástup příslušníků 71. mechanizovaného praporu „Sibiřského“ u příležitosti jejich návratu ze zahraniční operace na území Mali.

Pískovcové lavice, které jsou v současnosti umístěny v areálu společnosti Ekoltes Hranice, byly odstraněny na zimu zejména kvůli stavbě dětského kluziště na náměstí. Překážely by i při dalších kulturních a společenských akcích a zejména při již zmíněném nástupu armády. Na slunné letní dny však opět budou na instalovány na své místo.

Mohlo by vás dále zajímat

Harmonogram pracíve 30. a 31 týdnu

Níže uvádíme harmonogram prací, které budou prováděny ve 30. a 31. týdnu na střediscích veřejné zeleně a místních komunikacích takto: https://ekoltes.cz/wp-content/uploads/2022/05/Plan-praci-MK_30_tyden1-scaled.jpg https://ekoltes.cz/wp-content/uploads/2022/05/Plan-praci-MK_31_tyden1-scaled.jpg https://ekoltes.cz/wp-content/uploads/2022/05/Plan-praci-VZ_30_tyden1-scaled.jpg https://ekoltes.cz/wp-content/uploads/2022/05/Plan-praci-VZ_31_tyden1-scaled.jpg

Přečíst »